Mass-Media – Clasa Jurnalism TV

Clasa Mass-Media - Jurnalism TV din cadrul Școlii Populare de Arte Iași oferă cunoștințe de specialitate pentru cariera în media, beneficiind de o bază materială bine pusă la punct pentru o pregătire eficientă a viitorilor specialiști în televiziune.

Abilitățile necesare veritabilei performanțe în televiziune nu se pot deprinde temeinic decât într-un cadru organizat, cu dotări de vârf și cu profesioniști de cel mai înalt nivel.

Pe parcursul anilor de studiu elevii capătă deprinderi specifice muncii de televiziune, atât în ceea ce privește latura editorială cât și o temeinică pregătire tehnică. Important este și stadiul de practică pe care elevii îl desfășoară în cadrul televiziunii online a școlii (TV ARTE IAȘI http://www.scoaladearteiasi.ro/arte/artetv.php).

Abslovenții vor obține, la sfârșitul anilor de studiu, o diplomă valabilă în orice țară din Uniunea Europeană și si în alte țări cu care România are încheiate acorduri de recunoaștere în domeniul pieței muncii.

Specializări:
videojurnalist
realizator emisiuni TV
prezentator TV
editor imagine
regizor TV

Taxe pentru anul școlar 2018-2019:
Taxa de înscriere: 50 Lei
Taxa de școlarizare: 700 Lei
Contact:
Telefon: 0232/436023
E-mail: scoaladearteis@yahoo.com
Profesor Silviu Labes Tel. 0756609779 Secretariat – Elena Butnăraşu
Tel. 0740 008 288

Articole

Cum accesăm canalul de televiziune onlin TV Arte Iași?

Clasa de Muzica Folk si Country

IMPORTANT!!!!!!! NOU!!!!Şcoala Populară de Arte "Titel Popovici" Iaşi anunţă ca începând cu anul şcolar 2020-2021 se fac testări de aptitudini muzicale pentru "Clasa de Muzică Folk" unde se vor putea înscrie copii şi tineri cu vârste cuprinse între 7 şi 25 de ani.

Vă invităm la un spectacol de excepţie, realizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii, 24 ianuarie. Intrarea este liberă.

Incepind cu 1 septembrie va puteti inscrie la Scoala de Televiziune din cadrul Catedrei Mass-media a Scolii Populare de Arte "Titel Popovici" din Iasi, unde puteti opta pentru urmatoarele specializari:
- videojurnalist
- realizator emisiuni TV
- prezentator TV
- editor imagine
- regizor TV.

Incepând cu luna februarie 2016 Emilia Lupu şi Cristian Harhătă, elevi ai Şcolii de Televiziune, realizează, săptămânal un horoscop pentru toate vârstele. Horoscopul poate fi urmărit pe TV ARTE ONLINE ( web: http://www.scoaladearteiasi.ro/arte/artetv.php )la începutul fiecărei ore de emisie.

La Clasa Jurnalism TV elevii învață editare de știri și reportaje, cum se iau interviuri și imagini din teren. O atenție importantă este acordată dezvoltării aptitudinilor jurnalistice și tehnice de televiziune, elevii căpătînd experiența de a prezenta jurnale de știri și de a realiza emisiuni.