Noutăţi

Spectacol prezentat de clasele de Acordeon & Canto popular si Coregrafie - Iasi, Palas Mall - 10.03.2019 (foto credit Silviu Labis)

Imagini de la Concursul "Pe aripile sunetului de chitara". Martie 2019 (foto prof Silviu Labis)

Cum accesăm canalul de televiziune onlin TV Arte Iași?

Obiceiuri de Sarbatori cu ansamblul folcloric "Rapsodia" al Scoli Populare de Arte "Titel Popovici", Iasi. Coregrafia profesor Stefan Neagu, instructor coregraf Alexandra Neagu.

Premiul I la Sectiunea compozitie, decernat la ediţia a 51-a a Festivalului "Crizantema de aur" de la Tirgoviste (18-20 octombrie 2018), a fost adjudecat de profesorul Marcel Maxim, coordonatorul Clasei de Muzica usoara - Jazz din cadrul Scolii Populare de Arte "Titel Popovici" Iasi. Juriul a apreciat in mod deosebit compozitia sa "De ce pleci?

Distinsul Profesor ieșean Mandache Leucov a plecat spre o lume mai bună. O lume în care sufletele pădurilor și florilor pe care le-a iubit și ocrotit cu pasiune, atît timp cît a trăit pe planeta Pămînt, se odihnesc în pace și liniște deplină. A plecat dintre noi cu aproape o lună de zile înainte să-l sărbătorim, aproape de venerabila vîrstă de 90 de ani.

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ
REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ
CAPITOLUL I
DISPOZIŢII GENERALE

Art. 1 Școala Populară de Arte “TitelPopovici” Iași, este instituţie publică de cultură, cu personalitate juridică, finanţată din venituri proprii şi din alocaţii de la bugetul judeţean, aflându-se în subordinea Consiliului Judeţean Iași.

Pages